Reklama

1. Jakie dane o Tobie zbieramy?

a) Dane zbierane podczas rejestracji

Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji Total Football Manager będziesz musiał się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twoje imię i nazwisko, narodowość, płeć, adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie.

b) Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.  Dodatkowo po zalogowaniu zbierane są dane statystyczne, takie jak np. ilości odwiedzin poszczególnych profili drużyn.

c) Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.


2. W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

a) W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

b) Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz w pełni korzystać z witryny Total Football Manager.

c) Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

d) Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

e) W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

f) W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.


3. W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś rejestracji w witrynie Total Football Manager, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące aktywności Twojego konta w witrynie oraz innych aktywności związanych z Tobą. Możliwość kontaktu możesz zmienić po zalogowaniu się na swoje konto w panelu użytkownika.


4. W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Zmianę danych należy zgłaszać drogą mailową na adres contact@totalfootballmanager.net


5. Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.


6. W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasze bazy danych są odpowiednio zabezpieczone przed wglądem osób trzecich.


7. Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.


8. Kontakt

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej lub bezpośrednio poprzez adres contact@totalfootballmanager.net

Copyright © 2014 by 2DEV (0.905 sec)
Polski, więcej...